Ramai Terkejut Gadis Cantik Ini Rupa Rupanya Adik Kepada Seorang Artis Terkemuka

Semua sedia maklum bahawa selebriti cantik kelahiran Kedah, Janna Nick semakin meningkat di persada seni hiburan tanah air. Bukan sahaja berbakat dalam bidang lakonan, Janna juga melebarkan sayap dalam bidang pengacaraan dan nyanyian. Wajahnya juga sering muncul di dalam iklan-iklan jenama ternama.

Jika sebelum ini ibu Janna Nick jadi perhatian kerana masih kekal cantik serta awet muda walaupun sudah berumur, kini giliran ‘baby sister’ Janna Nick pula dipuji netizen kerana wajah comel serta cantik seperti kakaknya.

Lawa, ikut muka si ibu

Dikenali sebagai Kissya Nick di profil sosial media, mempunyai hampir 43k pengikut di Instagram.

Adik Janna Nick Buat Keke Challenge. Merecik hawau …

Sebelum ini tular bila netizen tak sangka wanita ini sebenarnya ibu Janna Nick. Memang nampak macam kawan kawan atau adik beradik.

“Macam Adik-Beradik, Ingatkan Kakak” – Wajah Comel Ibu Janna Nick Jadi Perhatian

“Patutlah cantik, lihatlah ibunya pula”, itulah antara reaksi yang diberikan pengikut Instagram (IG) selepas melihat wajah ibu kepada pelakon Janna Nick.

Janna atau nama sebenarnya Nurul Janna Muner, 23, berkongsi satu foto berserta ucapan terima kasih kepada ibunya yang dikenali sebagai mama Scha menerusi akaun Instagramnya baru-baru ini.

Namun apa yang menarik perhatian pengikutnya adalah wajah polos mama Scha yang kelihatan cantic walaupun tidak mengenakan alat solekan tebal.

Sama seperti anaknya, wajah mama Scha dipuji pengikut IG yang rata-ratanya menyifatkan wanita berusia 44 tahun itu memiliki wajah ‘baby face’.

Tidak kurang juga ada yang menyatakan rasa terkejut kerana mereka berdua kelihatan lebih kepada adik-beradik. SUMBER : Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *