Kereta berhenti secara tiba tiba melihat sesuatu benda hitam di tengah jalan. Rupa rupanya

Bertempat di negara Amerika Syarikat, negeri Montana di bahagian utara Amerika Syarikat yang terkenal dengan pertanian dan perkebunan di daerah tersebut. Kebanyakkan disini kita boleh melihat pemandangan indah serta selalunya terserempat binatang buas dijalan raya atau di sekitar perumahan disana.

Terdapat satu kes di Glacier National Park, dimana beberapa pemuda yang lalu di jalan sana bersama beberapa kereta lain bergerak ke sana untuk ke Glacier National Park. Semasa perjalan tersebut mereka melihat pertunjukkan sesuatu benda berwarna hitam seperti tidak bergerak.

kesemua yang lalu di jalan tersebut perlahan kereta dan mematikan enjin kereta. Kesemua keluar dari kereta serta mengambil kamera serta telefon bimbit untuk merakam benda warna hitam tersebut. Alangkah tergamam semua disana mereka melihat benda hitam itu bergerak.

mereka menghampiri dan melihat 2 ekor anak beruang sedang bermain di tengah jalan. mereka mengambil kesempatan untuk mereka merekam di depan mata mereka sendiri. mereka tidak berganjak atau mengusir beruang tersebut tapi enjoy seperti pertunjukkan sesuatu yang jarang berlaku.

selepas menyedari kehadiran orang ramai, anak beruang tersebut terlari masuk ke dalam hutan kerana kuatir diganggu oleh manusia.

untuk video boleh lihat di bawah ni :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *